Hersteltraject na seksueel geweld

Krachtig verder

Maak van je klacht je kracht

Herken je dit?

Hoe zou het zijn als…

Voor wie is dit traject?

Het hersteltraject ‘Krachtig verder’ is perfect voor jou als jij :

Het hersteltraject ‘Krachtig verder’ houdt in dat we gedurende drie maanden intensief samen zullen werken om jouw doelen te behalen. Deze doelen spreken we van te voren af.
Het traject begint met een volledige bodyscan en omvat wekelijkse 1-op-1 coach sessies, paardencoaching en spiritueel werk.

Daarbij volg je het stappenplan uit het werkboek en doe je wekelijks diverse oefeningen en opdrachten.

Eventuele extra ondersteuning tijdens dit traject is mogelijk in de vorm van Bach Bloesem, etherische oliën en homeopathie.

Jouw resultaat

Het hersteltraject ‘Krachtig verder’ is perfect voor jou als jij :

Waarom met ons?

Zoals je waarschijnlijk al wel gelezen hebt, zijn wij Collette Janssens en Delayla van Hardenbroek. Wij zijn naast collega’s óók moeder en dochter en dat maakt dat wij super goed op elkaar ingespeeld zijn.

Wij weten allebei zelf hoe het is om al zo veel hulp, therapieën, gesprekken en dergelijke gehad te hebben, maar dat nog nét dat kleine stukje mist om door te gaan. Wat ons (en vele anderen) erg goed geholpen heeft, hebben wij samengevoegd in dit traject.

We zijn ervan overtuigd dat het volgen van dit traject jou enorm zal helpen, en we zullen je persoonlijk ondersteunen gedurende het hele proces.

Reviews

‘Ik merkte dat ik al zo lekker op weg was. Meerdere therapieën gevolgd en hierdoor best wel ver in mijn verwerkingsproces. Toch liep ik nog tegen allerlei ‘kleine’ (maar mega frustrerende!) dingen aan als gevolg van het misbruik dat ik in mijn kindertijd heb meegemaakt. Ik volgde dit traject bij Collette en Delayla en het heeft mij zo veel gegeven. Ik heb vooral weer veel vertrouwen in mijzelf gekregen en doe NIET MEER aan zelf sabotage! Ik wist al dat ik het waard was, maar nu VOEL ik dat ook.
~ Jannice van H. – 31 jaar, Kapster
Het ‘Krachtig verder’ traject heeft me geholpen om meer vrede te vinden met mijn verleden. De deskundige begeleiding door Collette en Delayla, en de veilige omgeving maakten het mogelijk om op een laagdrempelige manier aan mijn herstel te werken. De oefeningen en technieken die ik heb geleerd, gebruik ik dagelijks om sterker en zelfverzekerder te worden. Dit traject heeft me echt geholpen om mijn power weer terug te vinden!!
~ Anniek B. – 43 jaar, Docent
Het ‘Krachtig verder’ traject heeft me geholpen om meer vrede te vinden met mijn verleden.
De deskundige begeleiding door Collette en Delayla, en de veilige omgeving maakten het mogelijk om op een laagdrempelige manier aan mijn herstel te werken. De oefeningen en technieken die ik heb geleerd, gebruik ik dagelijks om sterker en zelfverzekerder te worden. Dit traject heeft me echt geholpen om mijn power weer terug te vinden!!
~ Marlieke M. – 36 jaar, Ondernemer
Ik wil er inhoudelijk niet te veel over vertellen, maar wel dat het veel bij mij heeft losgemaakt en dat ik hierbij de begeleiding van Collette en Delayla erg fijn vond. Ze hebben allebei hun eigen talenten en vullen elkaar hierin echt mooi aan. Ik heb mij geen moment eenzaam gevoeld.
~ Mary van der V. – 70 jaar, Gepensioneerd

Jouw investering

Stel je voor: je wordt niet langer belemmerd door de ervaringen uit het verleden. Jij bent de baas en jij bepaalt hoe de dingen verlopen in jouw leven. Je voelt je fijn en kan weer helemaal trots op jezelf zijn. Klinkt geweldig, toch?

Maar wat kost zo’n investering in jezelf nou?  Want met het Hersteltraject na seksueel geweld investeer je in jezelf en in een mooier leven voor jouzelf. En wij helpen jou daar heel erg graag mee.

Wat betreft de investering qua tijd: je hebt ongeveer 3 tot 6 uur per week nodig. Binnen dit tijdsbestek is de tijd meegerekend die je gebruikt voor het werkboek en de opdrachten, maar ook de wekelijkse coaching is in deze tijd meegerekend.

De investering voor dit complete programma, waarmee jij jouw doelen behaalt, je niet meer laat belemmeren door issues uit het verleden en weer baas wordt over jouw eigen leven, bedraagt €1555,- voor het volledige traject van drie maanden met wekelijkse 1-op-1 coachingsessies.

Je kunt ook kiezen voor een flexibel betalingsplan in 3 termijnen van 525,-