Ga naar de inhoud

Help ons overlevers van seksueel geweld te helen.

SAMEN MAKEN WE EEN VERSCHIL!

Stel je eens voor dat je de kracht hebt om iemands leven te veranderen. Om een lichtpuntje te zijn in de duisternis, een bron van hoop en heling.
Jouw donatie aan onze stichting Lirio kan precies dat verschil maken voor de overlevers van seksueel geweld die worstelen met hun pijn, schuldgevoel en eenzaamheid.

Bij Lirio geloven we in de transformerende kracht van zelfliefde, eigenwaarde, zelfvertrouwen en zelfcompassie. We werken onvermoeibaar aan het bieden van een veilige omgeving en de nodige ondersteuning aan hen die vaak over het hoofd worden gezien. Maar we kunnen dit niet alleen. We hebben jouw hulp nodig om onze missie voort te zetten en verder te groeien.

Iedereen verdient het om gezien en gehoord te worden, om begrepen te worden zonder oordeel. Door te doneren aan Lirio geef je overlevers van seksueel geweld de mogelijkheid om hun verhaal te vertellen, om zich te bevrijden van de last die ze met zich meedragen. Jouw steun biedt hen de kans om te helen, om weer in zichzelf te geloven en om de weg naar herstel te vinden.

Of je nu een klein bedrag kunt missen of een grote bijdrage wilt leveren, elke donatie is van onschatbare waarde. Samen kunnen we een verschil maken, door de levens van degenen die zich ongemakkelijk en verstoten voelen, te transformeren. Laten we een gemeenschap vormen die voor hen klaarstaat, die hen omarmt met mededogen en empathie.

"GEEN DAAD VAN VRIENDELIJKHEID, HOE KLEIN OOK, IS OOIT VERSPILD."
- Aesopus -

Laat deze quote je inspireren om vandaag actie te ondernemen.
Dankjewel voor je vrijgevigheid en medeleven.

Met warme groeten,

Stichting Lirio (de los valles)

Stichting lirio de los valles


HOOFDSTRAAT 345a
2171 BH SASSENHEIM

Bank: NL98 INGB 0104 2138 92
Tnv. Stichting Lirio (de los valles)

Scan om te doneren Stichting Lirio